ESPRESSO

Kafa je sjajna tema za razgovor na prvom sastanku i veran pratilac u bilo kojoj životnoj situaciji.

 

Dolce Gusto
espresso kafa

Mi smo Naruči Kafu Online prodavnica kafe i želimo da postanemo centralno mesto za Tvoju kupovinu espresso kafe.
Zadovoljstvo svih naših posetilaca i korisnika nam je na prvom mestu.
Webshop Naruči Kafu sadrži najveću ponudu espresso kafe i espresso kapsula na jednom mestu. U ponudi imamo Nespresso kompatibilne kapsule, Dolce Gusto, A Modo Mio, Espresso Point, Iperespresso… 

Trudimo se da šrokim asortimanom renomiranih svetskih proizvođača kafe zadovoljimo želje svih ljubitelja espresso, tradicionalne i instant kafe.
Naš je cilj da Vam osiguramo potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu, uz ponudu kojom ćemo se pozicionirati kao lideri na srpskom tržištu.

Misija
Prioritet našeg poslovanja je da svi naši kupci budu zadovoljni, a kupovina naših proizvoda bude zadovoljstvo. Svim svojim klijentima stojimo na raspolaganju 365 dana u godini, bilo putem webshop-a, telefonski ili putem e-maila. Stalno radimo na poboljšanju naših usluga kako bi svim našim brojnim postojećim ali i budućim klijentima osigurali brzu, sigurnu, pouzdanu i ekonomičnu kupovinu.

Vizija
Postati sinonim za online kupovinu kafe – praćenjem i postavljenjem novih trendova, širinom i kvalitetom asortimana te pružanjem najbolje usluge i podrške svim našim posetiocima i kupcima.

Stojimo Vam na raspolaganju za bilo koji problem oko kupovine u webshop-u  i za problem oko isporuke narudžbe ili ako jednostavno imate neki predlog ili posebnu želju , ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila ili telefonski.
Radujemo se svakom Vašem upitu.

narucikafu.rs

Asortiman

Espresso kafa mlevena i u zrnu, Nespresso kompatibilne kapsule, Dolce Gusto, a Modo Mio, Espresso point...

Najbolje cene
Isporuka

Za centralne beogradske opštine je besplatna dostava za poručenu vrednost veću od 4000 din. Za sva ostala mesta, besplatna dostava je za poručenu vrednost veću od 5000 din.

espresso-kafa
Prijavi se na naš Newsletter

Naruči Kafu novosti

Informiši se o novim akcijama

5/5 (%1s Review)
Korpa
Scroll to Top